Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Borejoggen och minjoggen

23 juni, 2023 @ 09:30 - 14:00

Borejoggen, Minijoggen och Lagjoggen 2023

Midsommarafton 23 juni i Torsby

Elit, motionär eller ungdom med spring i benen? Oavsett nivå eller generation – starta midsommarfirandet med Borejoggen i Torsby.

Den anrika folkfesten avgörs för 39:e gången midsommarafton den 23 juni. Bansträckningen på 8,5 kilometer går på asfalt i centrala Torsby. Klasser finns också för barn- och ungdomar i Minijoggen på 1,5 kilometer.

I år introducerar vi en ny tävlingsform, nämligen Lagjoggen . Anmäl dig och två kompisar, grannar eller arbetskamrater och tävla i lag. Läs mer om hur ni gör under anmälan. Det är lagets slutid som blir lagets resultat. Alla lag tävlar i samma klass och mixlag är tillåtna. Alla som deltar i ett lag får även en egen placering utifrån sin slutid i Borejoggen.

START : Gemensam start Minijoggen kl. 9.30 på Östmarksvägen.

Gemensam start för Borejoggen och Lagjoggen kl. 11.00 på Östmarksvägen.

MÅL : Herrgårdsparken.

KLASSER :

Borejoggen H/D och Lagjoggen (3 deltagare/lag).

Minijoggen P/F födda 2011 och senare.

ANMÄLAN: Görs via www.raceid.com eller på Prima Sport i Torsby måndag-torsdag 19-22/6. Anmälan kan även göras i Herrgårdsparken torsdag 22/6 kl.18-20.

Anmälan Lagjoggen görs via anmälan till Borejoggen. Gör så här: Gå in på anmälan till Borejoggen. Den första i laget som anmäler sig skapar ett lag och namnger det. Övriga två söker upp det namngivna laget när de anmäler sig. Alla tre betalar sin egen avgift (samma som till Borejoggen). Mixlag är tillåtna. Det är lagets sammanslagna slutid som blir resultatet, oavsett hur deltagarna är.

STARTAVGIFT:  Minijoggen 150 kr, efteranmälan samma pris. Borejoggen 300 kr, efteranmälan + 50:-. Lagjoggen följer samma priser som Borejoggen, alltså 300:-/person och ytterligare 50:- per person vid efteranmälan.

Efteranmälan kan göras på tävlingsdagen fram till 1 timme innan start på respektive lopp, vilket innebär mellan 08-08.30 för minijoggen och mellan 08-10 för Borejoggen och Lagjoggen.

PRISER:  Spurtpris på 3000 kr vardera till första manliga och kvinnliga deltagare vid 2 km och ”Bergspris” vid Kollsberg efter 5 km, samt 3000 kr till segrarna i Borejoggens dam- och herrklass. Priser till de främsta lagen i Lagjoggen. Utlottningspriser i alla klasser.

OMBYTE/DUSCH : Björnevi IP samt Valbergsstugan.

TOALETT:   Herrgårdsparken och Björnevi IP

VÄTSKEKONTROLLER: Vid 2 km, 5,8 km och i mål.

BANMÄRKNING: Målning i gatan och skyltar, km-markering.

TRAFIKSÄKERHET: Vid passage av trafikerad väg finns trafikvakter och vägvisare.

SJUKVÅRD: Finns vid mål, beredd för uttryckning ut på banan.

NUMMERLAPPAR/TIDTAGNINGSCHIP: Nummerlappar kan hämtas ut på Prima Sport under midsomarveckan. Vi lägger ut vilka tider som är aktuella på SK Bores facebook-sida. Det går även att hämta dem målområdet i Herrgårdsparken torsdag 22/6 kl.18.15-20, samt från kl. 08 på tävlingsdagen.

Nummerlapparna ska bäras väl synliga fram på bröstet och får behållas efter målgång.

Häng med på löparfesten Borejoggen – en fest för hela familjen!

Resultat: Resultat anslås på www.raceid.se

Prisutdelning: Prisutdelning i Herrgårdsparken.

Minijoggen kl 10.15

Borejoggen kl. 12.00

Lagjoggen kl. 12.30

Bansträckning Minijoggen

Bansträckning Borejoggen

PM, klicka här

Anmälan, klicka här

Resultat Borejoggen 2023

Resultat Borejoggen lag 2023

Resultat Minijoggen 2023

Frågor? Mejla till kansliet@skbore.se

Detaljer

Datum:
23 juni, 2023
Tid:
09:30 - 14:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

SK Bore