Valbergsstugan

Hyr vår klubblokal som passar utmärkt till konferenser, möten, fester/kalas med mera

Om Valbergsstugan

Valbergsstugan ägs och drivs av SK Bore 80% och OK Fryksdalen 20% där skuggkommittén är ansvarig för verksamheten och sköter serveringen och hamburger grillning vid tävlingar och andra evenemang.

Valbergsstugan började byggas sommaren 1988 och invigdes våren 1989 efter ett gediget arbete av både anställda hantverkare och ideella krafter under ledning av en mycket kompetent ledningsgrupp från SK Bore. Kostnaden för projektet slutade på 2,7 miljoner men skulle byggnationen skett utan ideella insatser så skulle kostnaden hamnat på ca 4,5 miljoner.

Valbergsstugan innehåller klubbstuga med plats för ca 50 personer, kök med full utrustning, stor entréhall med två wc:n och hwc, kansli, kontor för klubbchef, mindre kök fikarum, dusch och wc för personal, förrådsytor, el central, pannrum samt omklädningsrum, med dusch och bastu för både damer och herrar. Omklädningsrummen, dusch och bastu har varit tillgängliga för allmänheten från 08.00 till 22.00 dagligen.

Trots att Valbergsstugan har drygt 30 år på nacken så är den i mycket gott skick tack vare ideellt arbete och samma vaktmästare från starten till 2015.

Sedan några år tillbaka så har kommunen tagit över ansvaret för omklädningsrum, dusch och bastu angående öppet tider och städning.

Valbergsstugans klubblokal passar utmärkt till konferenser, möten, fester/kalas med mera för ca 50 personer, det finns smart TV, withboard och fullt utrustat kök.

Dokument

Här kan ni ladda ner och fylla i blanketten för uthyrning av valbergsstugan.

Stugkommittén

Per-Åke Yttergård Ordförande SK Bore
Lisbeth Rådström Sekreterare SK Bore
Britt-Liz Adolfsson SK Bore
Jan Einarsson SK Bore
Torsten Vadman SK Bore
Gunnel Andersson OK Fryksdalen
Margareta Wiklund OK Fryksdalen
Tomas Wiklund  Kassör OK Fryksdalen

 

Priser

Heldag 600 kr
Hyra per timma 200 kr

 

Kontakt och bokning

SK Bores kansli kansliet@skbore.se
Telefon 0560-13703 070-372 38 40