Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Borejoggen och Minijoggen

juni 21 @ 09:00 - 13:00

Resultatlistor finns längre ner på sidan.

Midsommarafton 21 juni i Torsby

Elit, motionär eller ungdom med spring i benen? Oavsett nivå eller generation – starta midsommarfirandet med Borejoggen i Torsby.

Den anrika folkfesten avgörs för 40:e gången midsommarafton den 21 juni. Bansträckningen på 8,5 kilometer går på asfalt i centrala Torsby. Klasser finns också för barn- och ungdomar i Minijoggen på 1,5 kilometer.

Även i år kör vi den populära Lagjoggen. Anmäl dig och två kompisar, grannar eller arbetskamrater och tävla i lag. Läs mer om hur ni gör under anmälan. Det är lagets sluttid som blir lagets resultat. Alla lag tävlar i samma klass och mixlag är tillåtna. Alla som deltar i ett lag får även en egen placering utifrån sin sluttid i Borejoggen.

START: Gemensam start Minijoggen kl. 9.30 på Östmarksvägen. Gemensam start för Borejoggen och Lagjoggen kl. 11.00 på Östmarksvägen.

MÅL: Herrgårdsparken.

KLASSER: Borejoggen H/D och Lagjoggen (3 deltagare/lag). Minijoggen P/F födda 2012 och senare.

ANMÄLAN: Görs via www.raceid.com eller på Prima Sport i Torsby från och med v.24. Anmälan kan även göras i Herrgårdsparken torsdag 20/6 kl.18.15-20.

Anmälan Lagjoggen görs via anmälan till Borejoggen. Gör så här: Gå in på anmälan till Borejoggen. Den första i laget som anmäler sig skapar ett lag och namnger det. Övriga två söker upp det namngivna laget när de anmäler sig. Alla tre betalar sin egen avgift (samma som till Borejoggen). Mixlag är tillåtna. Det är lagets sammanslagda sluttid som blir resultatet, oavsett kön på deltagarna.

STARTAVGIFT: Minijoggen 150 kr, efteranmälan samma pris. Anmälan till Borejoggen via RaceID 325 kr, anmälan till Borejoggan på Prima sport 350 kr och efteranmälan 375 kr. Lagjoggen följer samma priser individuell anmälan som Borejoggen,

Efteranmälan kan göras på tävlingsdagen fram till tävlingsstart på respektive lopp. Var beredd på köer till anmälan på tävlingsdagen.

PRISER: Spurtpris på 3000 kr vardera till första manliga och kvinnliga deltagare vid 2 km och ”Bergspris” vid Kollsberg efter 5 km, samt 3000 kr till segrarna i Borejoggens dam- och herrklass. Priser till de tre främsta lagen i Lagjoggen. Utlottningspriser i alla klasser.

OMBYTE/DUSCH: Björnevi IP samt Valbergsstugan.

TOALETT  Herrgårdsparken och Björnevi IP

VÄTSKEKONTROLLER: Vid 2 km, 5,8 km och i mål.

BANMÄRKNING: Målning i gatan och skyltar, km-markering.

TRAFIKSÄKERHET Vid passage av trafikerad väg finns trafikvakter och vägvisare.

SJUKVÅRD Finns vid mål, beredd för utryckning ut på banan.

NUMMERLAPPAR/TIDTAGNINGSCHIP: Nummerlappar kan hämtas ut på Prima Sport under midsomarveckan. Vi lägger ut vilka tider som är aktuella på SK Bores facebook-sida. Det går även att hämta dem målområdet i Herrgårdsparken torsdag 22/6 kl.18.15-20, samt från kl. 08 på tävlingsdagen.

Nummerlapparna ska bäras väl synliga fram på bröstet och får behållas efter målgång.

Resultat 2024 Minijoggen

Resultat 2024 Borejoggen

Här finns tävlingsinformation som pdf

Här kommer du till anmälan

Häng med på löparfesten Borejoggen – en fest för hela familjen!

Kontakt: kansliet@skbore.se

Detaljer

Datum:
juni 21
Tid:
09:00 - 13:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

SK Bore