Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Borejoggen 2020 Virtuellt Uppladningslopp

juni 19 @ 11:00 - oktober 2 @ 23:59

Borejoggen 2020 Virtuellt Uppladdningslopp

Delta på våran unika virtuella uppladningslopp och ge eran stöd till klubben och samtidig få möjlighet att vinna presentkort som stöttar det lokala näringslivet i Torsby.

Anmälan på: https://race.se/sv/races/6930/about

Elit, motionär eller ungdom med spring i benen? Oavsett nivå eller generation – vi har som tradition att starta midsommarfirandet med Borejoggen i Torsby. Men tyvärr inte i år på grund av Coronaviruset.

Det är första gången i Borejoggens historia att vi inte kan arrangera loppet på midsommarafton, men vi är mycket glada för att vi kan informera om att vi planerar att genomföra arrangemanget den 3 oktober.

Den anrika folkfesten avgörs då för 37:e gången och i år kommer det vara en del av Torsbys Höstglödsvecka. Anmäl er här till Borejoggen den 3 oktober här.

Bansträckningen på 8,5 kilometer går på asfalt i centrala Torsby.

Och du har nu i år möjlighet att träna till Borejoggen, mäta din form, testa banan eller springa där du önskar och mäta din tid med andra.

På midsommarafton kommer SK Bores elitåkare att springa banan och ladda upp sin tid. Klarar du att slå tiderna de registrerar, förbättra din tid sedan tidigare eller komma närmare de allra snabbaste tiderna? Här kan du mäta dig med kända profiler från landslag, utvecklingslag och andra team. Antar du utmaningen? 😊

OCH vi delar ut pris till de 3 bästa tiderna på den virtuella uppladdningsloppet efter ordinarie Borejogg den 3 oktober.

Om du genomför uppladdningsloppet 10 gånger får du gratis anmälan till den ordinarie Borejoggen med en speciell nummerlapp.

Vad är ett virtuellt Uppladdningslopp? 

Borejoggen virtuella lopp är ett löplopp som vi startar för att fortsätta och motivera till fysisk aktivitet genom träning och tävling i spåren av Covid-19.

Enligt Folkhälsomyndigheten är fysisk aktivitet bra för folkhälsan även i dessa tider med restriktioner, och uppmanar därför till fortsatt träning och fysisk aktivitet så länge man är symptomfri. Vi avråder alla med någon form av symptom av Covid-19 att delta i Borejoggen virtuella uppladdningslopp. Egen hälsa går framför välgörenhet.

Loppet går av stapeln under perioden 19 juni kl. 12.00 till 2 oktober kl. 23.59. Den ordinarie banan för Borejoggen är under den perioden markerad och ni kan anmäla er och springa/träna så ofta ni önskar. Var och kan också springa i sina hemtrakter, i sitt tempo på en tidpunkt som passar dig! Du måste ha avslutat och registrerat ditt lopp senast 2 oktober, klockan 23:59.

Varför? 

I takt med att lopp efter lopp ställts in under våren önskar vi att vända denna trend, och blev tvungna att tänka nytt. Hur skulle vi kunna vända denna negativa trend, och samtidigt motivera till fortsatt fysisk aktivitet? Med en digital lösning genom Race.se formade sig tankarna om ett virtuellt löplopp där alla kan delta efter sina förutsättningar. Var och en springer i sina hemtrakter, i sitt tempo på en tidpunkt som passar.

Du mäter din tid med valfri GPS-klocka eller löparapp och registrerar själv ditt resultat efter loppet på Race.se

Följ den här guiden  https://intercom.help/racese/en/articles/4041791-virtuella-lopp-lagg-till-och-justera-resultat för att rapportera in ditt resultat i din Raceprofil. https://race.se/sv/signIn Läs här https://intercom.help/racese/en/articles/4041791-virtuella-lopp-lagg-till-och-justera-resultat.

 

Detaljer

Börjar:
juni 19 @ 11:00
Slutar:
oktober 2 @ 23:59
Evenemang Kategori: